Program cultural-artistic online, de Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului

https://www.chisinau.md/ro/program-cultural-artistic-online-de-ziua-lucratorului-medical-si-a-farmacistului-20292_244151.html

Primăria municipiului Chișinău informează că pe 21 iunie 2020, va avea loc un program cultural-artistic, în format online, dedicat Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului. Evenimentul este organizat de Direcția Cultură a Primăriei Chișinău. În cadrul spectacolului vor evolua: Orchestra de muzică populară condusă de Vasile și Vitalie Advahov, Ansamblul etnofolcloric „Plăieșii", în frunte cu Nicolae Gribincea, Formația etno-jazz „Trigon", conducător artistic - Anatol Ștefăneț, Vladimir Andrian, Roxana, Serj Kuzenkoff și Orchestra „Avanti", Ricu Vodă și Carolina Gorun. Evenimentul va fi transmis

Primăria municipiului Chișinău informează că pe 21 iunie 2020, va avea loc un program cultural-artistic, în format online, dedicat Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului. Evenimentul este organizat de Direcția Cultură a Primăriei Chișinău.

În cadrul spectacolului vor evolua: Orchestra de muzică populară condusă de Vasile și Vitalie Advahov, Ansamblul etnofolcloric „Plăieșii", în frunte cu Nicolae Gribincea, Formația etno-jazz „Trigon", conducător artistic - Anatol Ștefăneț, Vladimir Andrian, Roxana, Serj Kuzenkoff și Orchestra „Avanti", Ricu Vodă și Carolina Gorun.

Evenimentul va fi transmis online, începând cu ora 11:00, pe paginile de Facebook a Primăriei Chișinău, Direcției Cultură și Direcției generale asistență socială și sănătate. 

 

 

19.06.2020

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md