Primarul General efectuează o vizită în orașul Erevan, Armenia

https://www.chisinau.md/ro/primarul-general-efectueaza-o-vizita-in-orasul-erevan-armenia-20292_273579.html

Primarul General, Ion Ceban, a avut astăzi, în Armenia o întrevedere cu administrația orașului Erevan, în frunte cu Tigran Avinyan.

Discuția dintre părți s-a axat pe subiectele de actualitate și proiectele pe care le au orașele pentru perioada următoare, precum și despre o colaborare mai avansată între administrațiile celor două capitale.

„Am discutat să inițiem schimbul de experiență în domeniile care vizează modernizarea infrastructurii, a transportului, documentele strategice de dezvoltare a orașelor, din domeniul tineretului și cele sociale”, a menționat Primarul General.

De asemenea, Ion Ceban a lansat invitația administrației de la Erevan pentru a vizita Chișinăul.

E de menționat că în baza acordului de colaborare încheiat între orașele Chișinău și Erevan urmează a fi elaborată o foaie de parcurs, cu proiecte fezabile, care vor fi realizate în comun de cele două municipalități.

Tot astăzi, Primarul General împreună cu reprezentanții Primăriei Erevan și conducerea fracțiunii majoritare din consiliul orașului Erevan, au depus flori la Complexul Memorial al Armeniei, Tsitsernakaberd, dedicat victimelor genocidului armean.

În acest loc important pentru poporul armean sunt comemorați circa 1,5 milioane de oameni care au fost supuși genocidului.

27.03.2023

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md