Primăria Chișinău a semnat un acord de colaborare cu Centrul de Informare și Resurse „Pro Bono”, în scopul dezvoltării serviciilor pentru copii și tineret

https://www.chisinau.md/ro/primaria-chisinau-a-semnat-un-acord-de-colaborare-cu-20292_273621.html

Primăria Municipiului Chișinău și AO Centrul de Informare și Resurse „Pro Bono”, au semnat astăzi un acord de colaborare, cu scopul de dezvoltai serviciile pentru copii și adolescenți, în vederea asigurării drepturilor acestora.

Astfel, în continuare cele două instituții își vor uni efortul pentru a consolida sistemul de protecție a copilului, sănătății, educației, dezvoltării timpurii, iar la baza acestui Acord se află Memorandumul de înțelegere dintre Municipiul Chișinău și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF), semnat la data de 1 iulie 2022.

Primarul General, Ion Ceban, a menționat că orice acord de colaborare deschide noi oportunități, asigură parteneriate eficiente și noi căi de dezvoltare. Edilul capitalei a mulțumit partenerilor ,,PRO BONO” și UNICEF pentru suportul oferit Primăriei Municipiului Chișinău.

Menționăm că, pentru perioada estivală 2022, Primăria Municipiului Chișinău în parteneriat cu Centrul de Informare și Resurse „Pro Bono” și Centrul Municipal de Tineret Chișinău, cu suportul financiar UNICEF Moldova, au lansat câteva proiecte pentru oferirea de servicii medicale, educaționale și sociale, adaptate tinerilor refugiați din Ucraina, inclusiv pentru dotarea Centrelor municipale de Tineret din sectorul Centru, Buiucani, Râșcani, Ciocana și procurarea unui autovehicul în cadrul Proiectului ,,Echipa Mobilă”.

01.04.2023

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md