Municipalitatea va acorda susținere persoanelor care au avut de suferit în urma exploziei produse într-un apartament din sectorul Râșcani, prin scurgere de gaze

https://www.chisinau.md/ro/municipalitatea-va-acorda-sustinere-persoanelor-care-au-avut-de-suferit-20292_243489.html

Primăria municipiului Chișinău informează că persoanele care au avut de suferit în urma exploziei cu gaze, dintr-un apartament din strada Florilor, sectorul Râșcani, vor primi, ajutor din partea municipalității, după necesitate. Declarații în acest sens au fost făcute de viceprimarul Ilie Ceban, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale.  

Pretorul sectorului Râșcani, Vlad Melnic, a informat că nenorocirea a avut loc în această dimineață, din neglijența proprietarilor locuinței, unul dintre care este persoană cu necesități speciale (are dizabilități psihice). Explozia s-a produs din cauza unei scurgeri de la robinetul instalației de gaz, lăsat deschis pe timp de noapte. În consecință, unul dintre locatari s-a ales cu arsuri de gradul I și II și a fost spitalizat.  

Reprezentanții administrației publice locale sunt prezenți la fața locului, conlucrează cu gestionarul fondului locativ și cu serviciile de urgență, privind evaluarea situației și luarea de măsuri, după necesitate. 

 

 

23.12.2019

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md