Interzicerea comercializării băuturilor alcoolice în preajma secțiilor de votare

https://www.chisinau.md/ro/interzicerea-comercializarii-bauturilor-alcoolice-in-preajma-sectiilor-de-votare-20292_244731.html

Primăria municipiului Chișinău face apel către agenții economici, ca în ziua desfășurării alegerilor pentru funcția de Președinte a Republici Moldova - 1 noiembrie 2020, să fie sistată comercializarea producției alcoolice în unitățile gestionate, amplasate  în raza a 100 metri de la secțiile de votare. Măsura este impusă pentru buna desfășurare a scrutinului electoral, menținerea ordinii publice, garantarea securității cetățenilor, precum și prevenirea unor eventuale perturbări de activitate ale secțiilor de votare.     

Primăria municipiului Chișinău face apel către agenții economici, ca în ziua desfășurării alegerilor pentru funcția de Președinte a Republici Moldova - 1 noiembrie 2020, să fie sistată comercializarea producției alcoolice în unitățile gestionate, amplasate  în raza a 100 metri de la secțiile de votare.

Măsura este impusă pentru buna desfășurare a scrutinului electoral, menținerea ordinii publice, garantarea securității cetățenilor, precum și prevenirea unor eventuale perturbări de activitate ale secțiilor de votare. 

 

 

29.10.2020

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md