Harta oraşului Chişinău, pe pagina oficială a Primăriei

https://www.chisinau.md/ro/harta-orasului-chisinau-pe-pagina-oficiala-a-primariei-20292_238522.html

Primăria municipiului Chişinău anunţă că pe site-ul oficial al instituţiei, www.chisinau.md, a fos amplasată harta electronică a oraşului. Astfel, Chişinăul a intrat în rândul capitalelor europene care dispun de hărţi on-line pe pagina oficială.

Primăria municipiului Chişinău anunţă că pe site-ul oficial al instituţiei, www.chisinau.md,  a fos amplasată harta electronică a oraşului. Astfel, Chişinăul a intrat în rândul capitalelor europene care dispun de hărţi on-line pe pagina oficială.

Pe hartă sunt indicate toate edificiile din oraş, străzile, cu indicarea sensului de circulaţie şi a semnelor rutiere. Alexandru Averbuh, reprezentant al companiei INGEOCAD, care a realizat harta municipiului Chişinău, declară că documentul este completat în permanenţă. Specialiştii INGEOCAD promit că în timpul apropiat vor indica pe harta electronică a municipiului Chişinău şi rutele de transport public.

Primarul general, Dorin Chirtoacă a menţionat că plasarea pe www.chisinau.md a hărţii electronice a municipiului este o facilitate de care era nevoie, de la lansarea paginii web a municipalităţii. „Ne bucurăm că putem oferi o asemenea facilitate vizitatorilor site-ului Primăriei", a mai spus edilul cpitalei.

Harta on line de pe sit-ul Primăriei a fost creată de Compania de Stat „Ingeocad" începând cu anul 2007. Documentul poate fi vizualizat în formă clasică, cât şi în cea de fotografie.

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău

 

30.03.2011

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md