Desfășurarea târgurilor tematice cu produse pascale pe teritoriul capitalei

https://www.chisinau.md/ro/desfasurarea-targurilor-tematice-cu-produse-pascale-pe-teritoriul-capitalei-20292_276486.html

Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada: 01-04 mai 2024, în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, pe aleea vizavi de str. Mitropolit Varlaam, se va desfășura un târg tematic cu produse pascale (pască, cozonac, ouă vopsite) și alte produse alimentare și nealimentare, conform tematicii sărbătorii.

Acțiunea are ca scop asigurarea deservirii populației cu produse alimentare și nealimentare tematice, în contextul Sărbătorilor de Paști, având în vedere solicitările producătorilor autohtoni de profil.

De asemenea, în perioada: 27.04-04.05.2024, vor fi organizate târguri tematice cu produse pascale în sectoarele orașului.

Totodată, în zilele de 12 și 13 mai 2024, sunt prevăzute activități de comerț la intrările în Cimitirul „Sfântul Lazăr” din str. Doina, cu pască, cozonaci, produse de patiserie fără cremă, băuturi răcoritoare și fierbinți, flori și compoziții florale.

În același timp, la intrarea în Cimitirul Central din str. A. Mateevici vor fi desfășurate activități de comerț cu flori și compoziții florale.

Preturile de sector vor stabili amplasamentele din teritoriul administrat pentru organizarea târgurilor pascale și vor elibera permise de acces agenților economici, pentru desfășurarea activității de comerț.

Agenții economici participanți la târguri vor asigura: aspectul exterior al locurilor de comerț corespunzător tematicii sărbătorii, comercializarea doar a produselor permise, în baza actelor administrative emise de către APL, respectarea condițiilor de livrare și păstrare pentru produsele plasate spre comercializare, echiparea corespunzătoare a personalului de deservire, evacuarea unităților de comerț ambulant la expirarea termenului de valabilitate al permisului de acces, cu aducerea terenului la starea inițială etc.

23.04.2024

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md