Continuă lucrările de asfaltare a străzii Nicolae Testemițanu

https://www.chisinau.md/ro/continua-lucrarile-de-asfaltare-a-strazii-nicolae-testemitanu-20292_244765.html

Primăria municipiului Chişinău informează că pe str. Nicolae Testemițanu din sectorul Centru, continuă lucrările de asfaltare a carosabilului. Intervenția drumarilor constă în așternerea stratului de uzură în perimetrul străzilor Constantin Vârnav - Gheorghe Cașu.  

Lucrările vor dura 2 zile și prevăd renovarea a 9000 m² de drum, în cadrul celei de-a doua etape de asfaltare a străzii Nicolae Testemițanu. Până în prezent, pe acest tronson de stradă au fost montate borduri noi, frezat betonul asfaltic vechi și pregătite pentru amenajare zonele de trotuare. Ulterior, va fi aplicat marcajul rutier.

Artera de circulație este inclusă în Proiectul municipal 2020 de reabilitare a infrastructurii rutiere de pe str. Nicolae Testemițanu și str. Ion Inculeț din capitală, iar bugetul prevăzut în acest scop este de 17,6 de milioane de lei.

La începutul lunii septembrie, curent, pe str. Nicolae Testemițanu, au fost executate lucrări de amenajare a trotuarelor și așternere a stratului de uzură, în perimetrul str. Constantin Vârnav și str. Grenoble, la fel pe o suprafață de circa 9000 m².

 

 

06.11.2020

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md