Comercializarea mărțișoarelor, suvenirelor și florilor de grădină pe teritoriul capitalei

https://www.chisinau.md/ro/comercializarea-martisoarelor-suvenirelor-si-florilor-de-gradina-pe-teritoriul-c-20292_243616.html

Primăria municipiului Chișinău informează că în sectoarele capitalei vor fi autorizate locuri pentru comercializarea suvenirelor, mărțișoarelor și florilor de grădină, în contextul desfășurării sărbătorilor de primăvară (Dragobete, Mărțișor, 8 Marie). O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul general, Ion Ceban, ca urmare a solicitărilor agenților economici și a persoanelor fizice.     Preturile de sector vor stabili locurile de comercializare și vor autoriza activitățile de comerț pentru desfășurarea târgului de primăvară, prevăzut pentru perioada:13 februarie - 10 martie 2020.     

Primăria municipiului Chișinău informează că în sectoarele capitalei vor fi autorizate locuri pentru comercializarea suvenirelor, mărțișoarelor și florilor de grădină, în contextul desfășurării sărbătorilor de primăvară (Dragobete, Mărțișor, 8 Marie).

O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul general, Ion Ceban, ca urmare a solicitărilor agenților economici și a persoanelor fizice.    

Preturile de sector vor stabili locurile de comercializare și vor autoriza activitățile de comerț pentru desfășurarea târgului de primăvară, prevăzut pentru perioada:13 februarie - 10 martie 2020. 

 

 

14.02.2020

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md