APL Chișinău a aprobat un Calendar-cadru al târgurilor de caritate și de vechituri desfășurate pe teritoriul orașului

https://www.chisinau.md/ro/apl-chisinau-a-aprobat-un-calendar-cadru-al-targurilor-de-caritate-20292_247591.html

Primăria Municipiului Chișinău a aprobat un calendar-cadru al Târgurilor de caritate și de vechituri pe teritoriul urbei, pentru anul 2022. Inițiativa are ca scop susținerea persoanelor social-vulnerabile și a proiectelor de caritate.

O dispoziție în acest sens a fost emisă vineri de către municipalitate

Conform documentului, se acceptă organizarea târgurilor de caritate de către organizații necomerciale, indiferent de forma de organizare și târguri de vechituri de către grupuri de persoane fizice pe teritoriul orașului Chișinău, conform perioadei și locației stabilite în Calendarul-cadru.

Preturile de sector vor stabili locurile de organizare a târgurilor planificate, conform Calendarului-cadru, vor recepționa cererile de la organizatori și vor stabili condițiile de organizare și desfășurare a târgurilor de caritate și de vechituri planificate.

De asemenea, preturile vor asigura informarea locuitorilor capitalei, prin intermediul resurselor disponibile, de comun cu organizatorii de evenimente, referitor la târgurile organizate pe teritoriul administrat, perioada organizării, condițiile de participare și tematica. Mai mult, vor informa organizatorii referitor la măsurile de prevenire și diminuare a răspândirii virusului COVID-19. 

Anexa Calendar Cadru by Primăria Chișinău on Scribd

29.07.2022

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md