Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Ofertele de muncă din cadrul subdiviziunilor municipale expuse la Târgul Locurilor de Muncă desfășurat în capitală

   1264

Subdiviziunile Primăriei Municipiului Chișinău și-au expus ofertele de muncă în cadrul Târgului Locurilor de Muncă organizat miercuri, 24 mai, de către Direcția generală pentru ocuparea forței de muncă municipiul Chișinău. Evenimentul reprezintă o oportunitate de dialog între angajatori din diferite domenii și potențialii angajați, pentru a afla detalii despre ofertele de muncă disponibile în municipiul Chișinău.

În cadrul târgului de profil și-au prezentat ofertele educaționale și serviciile de ghidare în carieră, 25 de instituții de învățământ municipal.

În acets context, viceprimarul capitalei, Angela Cutasevici a subliniat importanța implicării autorităților locale în organizarea evenimentelor privind recrutarea de personal pentru instituții, care vin să faciliteze accesul tinerilor și a celor aflați în căutarea unui loc de muncă la oportunități reale de angajare.

Potrivit viceprimarului, prin intermediul târgurilor și angajarea de tineri specialiști se urmărește contribuirea la dezvoltarea economică a municipiului Chișinău și la creșterea nivelului de ocupare a forței de muncă. Totodată, pentru tinerii care se pregătesc să intre pe piața muncii, acest aspect este oportun, deoarece îi ajută să-și aleagă calea potrivită sub aspect profesional, în funcție de abilitățile și interesele lor.

Evenimentul a adunat peste 50 de companii locale, care oferă aproximativ 3000 de locuri de muncă în diferite domenii de activitate.