Ofertele de muncă din cadrul subdiviziunilor municipale expuse la Târgul Locurilor de Muncă desfășurat în capitală

   425

Subdiviziunile Primăriei Municipiului Chișinău și-au expus ofertele de muncă în cadrul Târgului Locurilor de Muncă organizat miercuri, 24 mai, de către Direcția generală pentru ocuparea forței de muncă municipiul Chișinău. Evenimentul reprezintă o oportunitate de dialog între angajatori din diferite domenii și potențialii angajați, pentru a afla detalii despre ofertele de muncă disponibile în municipiul Chișinău.

În cadrul târgului de profil și-au prezentat ofertele educaționale și serviciile de ghidare în carieră, 25 de instituții de învățământ municipal.

În acets context, viceprimarul capitalei, Angela Cutasevici a subliniat importanța implicării autorităților locale în organizarea evenimentelor privind recrutarea de personal pentru instituții, care vin să faciliteze accesul tinerilor și a celor aflați în căutarea unui loc de muncă la oportunități reale de angajare.

Potrivit viceprimarului, prin intermediul târgurilor și angajarea de tineri specialiști se urmărește contribuirea la dezvoltarea economică a municipiului Chișinău și la creșterea nivelului de ocupare a forței de muncă. Totodată, pentru tinerii care se pregătesc să intre pe piața muncii, acest aspect este oportun, deoarece îi ajută să-și aleagă calea potrivită sub aspect profesional, în funcție de abilitățile și interesele lor.

Evenimentul a adunat peste 50 de companii locale, care oferă aproximativ 3000 de locuri de muncă în diferite domenii de activitate.

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Citeste cu voce textul selectat WAY Linkuri WAY