O delegație de la Primăria Chișinău se află în vizită de lucru la București

   1523

O delegație de la Primăria Chișinău, condusă de viceprimarul Ilie Ceban, se află în vizită de lucru la București, România, la invitația Primăriei Sectorului 3. Din delegație mai fac parte: Pretorul sectorului Botanica, Diana Guba, șeful Direcției generale transport public și căi de comunicație, Vitalie Mihalachie, precum și conducătorii întreprinderilor municipale „Regia Transport Electric" și „Exdrupo".

Reprezentanții Primăriei Chişinău au prevăzute pe agenda vizitei mai multe întrevederi cu managerii întreprinderilor din Sectorul 3, pentru a face schimb de experienţă, astfel ca în perspectivă să fie realizate proiecte frumoase în capitală, împreună cu colegii din România.

Subiectele puse în discuţie între părți sunt: amenajarea parcărilor subterane şi supraterane în sectoarele orașului şi în curţile blocurilor de locuințe şi modul de gestionare a deşeurilor menajere solide.

Miercuri, reprezentanții municipalității au avut o întrevedere cu Primarul sectorului 3, Robert Negoiță.   

Vizita de lucru în capitala României presupune şi o deplasare la pepiniera gestionată de Primăria sectorului 3, Bucureşti, unde sunt crescute flori, arbori şi arbuşti, pentru amenajarea spaţiilor verzi din oraş.

Practicile bune vor fi implementate şi la Chişinău.