Pagina oficială a Municipiului Chișinău

O delegație a Primăriei Chișinău efectuează o vizită de lucru la București

   1022

Primăria Municipiul Chișinău informează că miercuri, la București, viceprimarul de ramură, Olga Ursu a avut o întrevedere cu reprezentanții mediului de afaceri din capitala României, care deja activează pe piața din Republica Moldova și Chișinău, inclusiv cu cei care doresc să investească în premieră.

Întrevederea s-a desfășurat în baza colaborării dintre Asociația Națională a Exportatorilor și Importatorilor din România și Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti.

În cadrul discuțiilor a fost abordate diverse tematici, având în vedere că se atestă un interes sporit de ambele părți, pentru dezvoltarea unui mediu de afaceri sănătos la Chișinău și atragerea investițiilor și investitorilor.

Olga Ursu a informat audiența că majoritatea companiilor atunci când vor să investească în țara noastră își doresc să aibă încredere în autorități și predictibilitate în acțiunile acestora. Totodată, viceprimarul s-a arătat încrezut că în perioada imediat următoare vor fi organizate evenimente în comun pentru dezvoltarea relațiilor de colaborare.

E de menționat că în cadrul întrevederii au fost prezentate profilurile investiționale care au fost dezvoltate de municipalitate în cadrul Forumului Economic, organizat în luna octombrie la Chișinău.