Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Viceprimarul orașului Haifa din Israel, a fost în vizită la Primăria Chișinău

   947

Primarul General, Ion Ceban, l-a primit joi la Primărie, pe viceprimarul orașului Haifa din Israel, Shimshon Ido, iar prezența responsabilului municipal israelian la Chișinău vine ca urmare a vizitei de lucru pe care a efectuat-o  recent Primarul General în Israel.

Cei doi oficiali au discutat despre inițierea unui acord de colaborare dintre cele două orașe, în scopul realizării de proiecte comune, iar până atunci să fie stabilită și o foaie de parcurs.

De asemenea, dialogul dintre Ion Ceban și Shimshon Ido s-a axat pe anumite evenimente care urmează a fi organizate în comun, inclusiv prezentarea reprezentanților mediului de afaceri din Israel și a profilurilor investiționale stabilite pentru Chișinău, dar și prezentarea filmului realizat recent, în memoria victimelor pogromului de la Chișinău.

Reprezentanții celor două municipalități își propun să facă schimb de experiență și în alte domenii de activitate, precum transport, sănătate, educație și sport, pentru a dezvolta relațiile bilaterale dintre orașele Chișinău și Haifa.