Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Anunț de prelungire a concursului pentru selectarea reprezentanților societății civile în cadrul comisiei de evaluare Programului Buget Civil

   817

Primăria municipiului Chișinău anunță prelungirea concursului pentru selectarea reprezentanților societății civile în cadrul comisiei de evaluare a proiectelor depuse spre finanţare în cadrul Programului Buget Civil, ediția 2023.

Grupul de lucru format din membrii societății civile și ai municipalității, vor avea următoarele sarcini: evaluarea proiectelor din punct de vedere tehnic și financiar, evaluarea eligibilității proiectelor în conformitate cu obiectivele, prioritățile și bugetul Programului etc.

Asociaţiile obşteşti care vor să-şi delege reprezentanţi în comisie, urmează să înainteze candidaturile, până la data de 28 februarie 2023, pe adresa de e-mail: bugetcivil@pmc.md, cu menţiunea: „Candidez în calitate de membru al grupului de lucru pentru evaluarea proiectelor, expert în domeniul/experiență în domeniul X”.

Domeniile de activitate:

Ecologie și protecția mediului;

Urbanism și amenajarea teritoriului;

Juridic, social și cultural;

Economico-financiar.

Altele.

Membrii grupului vor fi numiți prin dispoziția Primarului General. Iar Comisia își va desfășura activitatea în ședințe, organizate la sediul Primăriei municipiului Chișinău.