Acte oficiale

Publicarea actelor oficiale ale primăriei asigură transparența deciziilor și informează cetățenii cu privire la deciziile și politicile locale.

Suntem conștienți de importanța publicării actelor oficiale și a transparenței în activitatea noastră.
Noi credem că este responsabilitatea noastră să asigurăm că toți cetățenii au acces la informațiile relevante și actualizate despre activitatea municipalității.

De aceea, aici, vă puteți informa despre bugetul anual, planurile și proiectele de dezvoltare locală, politicile și reglementările locale, deciziile consiliului municipal și multe altele. Ne străduim să oferim acces facil și simplu la aceste informații și, în același timp, să încurajăm participarea activă a cetățenilor la procesul de guvernare locală.

Credem că publicarea actelor oficiale ale Primăriei este importantă nu doar pentru asigurarea transparenței, ci și pentru prevenirea corupției și promovarea responsabilității. Atunci când informațiile sunt disponibile publicului larg, există o mai mare responsabilitate și transparență în procesul decizional, ceea ce reduce riscul de corupție și de influențare inadecvată.

Suntem dedicați promovării unei guvernări deschise și democratice și suntem mândri să oferim informații detaliate despre activitatea noastră prin publicarea actelor oficiale. Vă încurajăm să luați parte la procesul de guvernare locală, să vă exprimați opiniile și preocupările și să contribuiți la dezvoltarea comunității noastre locale.