Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Proiecte de decizie pentru ședința CMC din 25.06.2020

   2183

1.     Informație cu privire la Raportul auditului asupra raportului financiar al municipiului Chișinău pe anul 2017, aprobat prin Hotărârea Curții de Conturi nr. 94 din 17.12.2018.

2.     Raportul privind progresul lucrărilor la proiectul „Reabilitarea Stației de epurare a apelor uzate și linia noua de tratare a nămolului” din cadrul Programului de Dezvoltare a serviciilor de alimentare cu apă din mun. Chișinău.

3.   Cu privire la constituirea Comisiei speciale pentru examinarea situației create la întreprinderile municipale de gestionare a fondului locativ nr. 1-23 (excepție ÎMGFL nr. 7).

4.     Cu privire la transmiterea, cu titlu gratuit, a unui mijloc fix Întreprinderii Municipale pentru servicii locative Buiucani

5.     Cu privire la inițierea procedurii de înlocuire a pavilioanelor moral învechite de pe teritoriul grădinițelor din municipiul Chișinău

6.     Cu privire la edificarea monumentului „Nicolae TITULESCU" din bd. Decebal-str. N. Titulescu.

7.     Cu privire la stabilirea terenului aferent și zonei de protecție a monumentului de for public „Compoziția sculpturală „În memoria victimelor fascismului" din Calea Orheiului.

8.      Notă informativă la demersul Asociației patronale a operatorilor dc transport auto.

9.       Despre abrogarea deciziei Consiliului municipal Chișinău nr. 4/1 din 05.03.2020.