Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Proiecte de decizie pentru ședința CMC din 19.05.2020

   3106

1.     Cu privire la atribuirea unui mandat de consilier în Consiliul municipal Chişinău.

2.     Despre abrogarea deciziei Consiliului municipal Chișinău nr. 4/1 din 05.03.2020 „Cu privire la acceptarea ofertei de sponsorizare din partea Asociației „Centrul de Cercetare pentru Dezvoltare din România".

3.     Cu privire la încorporarea recruților din municipiul Chișinău în serviciul militar în termen, serviciul militar cu termen redus sau serviciul civil (de alternativă) în perioada aprilie-iulie 2020.

4.     Cu privire la continuarea asamblării  troleibuzelor în municipiul Chișinău.

5.     Raport privind soluția tehnică și opțiunea financiară optimă in vederea renovării parcului rulant al sistemului de transport public din municipiul Chișinău.

6.     Cu privire la aprobarea planului de reînnoire a parcului rulant al sistemului de transport public din municipiul Chișinău pentru anii 2020-2023.

7.     Cu privire la crearea Grupului de lucru pentru elaborarea conceptului de modernizare a Î.M. „Piața Centrală".

8.     Cu privire la crearea Grupului de lucru pentru elaborarea conceptului cu privire la parcările și parcajele auto cu plată.

9.     Cu privire la crearea Comisiei pentru efectuarea controlului legalității privatizării terenului ce aparține S.A. „Taxi-Service".

10.   Cu privire la abrogarea deciziilor Consiliului municipal Chișinău nr.12/4 din 03.11.2017 și 15/4 din 22.12.2017.

11.   Cu privire la aprobarea în calitate de obiect pentru parteneriatul public-privat al proiectului privind implementarea sistemului taxarea electronică în transportul public.

12.   Cu privire la corelarea bugetului municipal Chișinău pe anul 2020 cu prevederile Legii nr. 61/2020.

13.   Despre operarea de modificări decizia nr.6/1 din 26.12.2019 ,,Cu privire la aprobarea și punerea în aplicare taxelor locale pentru anul 2020".

14.   Cu privire la delegarea dreptului de aprobare a volumului suplimentar de ore pentru personalul din instituțiile din învățământul general.

15.   Raport cu privire la executarea p.1.1 din decizia CMC 3/5 din 20.02.2020 „Cu privire la îmbunătățirea serviciului managementului deșeurilor menajere solide în municipiul Chișinău pe anul 2020".

16.   Cu privire la operarea de modificări în decizia Consiliului municipal Chișinău nr.3/5 din 20.02.2020.

17.   Despre completarea Regulamentului privind constituirea și funcționarea Consiliului municipal Chișinău, aprobat prin decizia nr. 2/1 din 14.06.2016.

18.   Cu privire la instituirea Comisiilor de supraveghere a proiectului „Eficiență energetică și izolarea termică a clădirilor publice și a blocurilor locative din municipiul Chișinău" și de evaluarea ofertelor

19.   Cu privire la aprobarea documentului de planificare strategică și dezvoltare durabilă a municipiului Chișinău - Chișinău - oraș verde - Planificare Strategică a municipiului Chișinău.

20.   Cu privire la instituirea Unității de coordonare și implementare a proiectului (UCIPE) finanțat prin contractul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare nr.47889 din 06.12.2016. 

21.   Cu privire la desemnarea persoanei responsabile de semnare a contractelor și a tuturor actelor aferente acestora, în cadrul proiectului „Eficiența energetică și izolarea termică a clădirilor publice și a blocurilor locative din municipiul Chișinău".

22.   Cu privire la darea în folosință prin contract de comodat a unor încăperi Direcției generale locativ-comunale și amenajare. 

23.   Cu privire la delegarea de împuterniciri Primarului General al municipiului Chișinău.

24.            Cu privire la aprobarea statutelor Întreprinderilor municipale

       1.     Cu privire la aprobarea Statutului, în redacție nouă  și modificarea denumirii Întreprinderii municipale Parcul „Dendrariu".

       2.     Cu privire la aprobarea, în redacție nouă, a  Statutului Întreprinderii municipale Regia exploatare a drumurilor și podurilor „EXDRUPO".

       3.     Cu privire la aprobarea, în redacție nouă, a  Statutului Întreprinderii municipale pentru servicii locative Ciocana.

       4.     Cu privire la aprobarea, în redacție nouă, a  Statutului Întreprinderii municipale pentru servicii locative Botanica.

       5.     Cu privire la aprobarea, în redacție nouă, a  Statutului Întreprinderii municipale pentru servicii locative Buiucani.

       6.     Cu privire la aprobarea, în redacție nouă, a  Statutului Întreprinderii municipale specializate „Liftservice".

       7.     Cu privire la aprobarea, în redacție nouă, a  Statutului Întreprinderii municipale rețele de iluminat „Lumteh".

       8.     Cu privire la aprobarea, în redacție nouă, a  Statutului Întreprinderii municipale „Infocom".

       9.     Cu privire la aprobarea, în redacție nouă, a  Statutului Întreprinderii municipale „Primtrans".

       10.   Cu privire la aprobarea, în redacție nouă, a  Statutului Întreprinderii municipale Institutul municipal de Proiectări „Chișinăuproiect".

       11.   Cu privire la aprobarea, în redacție nouă, a  Statutului Întreprinderii municipale „Centrul Stomatologic municipal Chișinău".

       12.   Cu privire la aprobarea, în redacție nouă, a  Statutului Întreprinderii municipale „Piața Centrală".

       13.   Cu privire la aprobarea, în redacție nouă, a  Statutului Întreprinderii municipale de alimentație publică „Dieta-Vitas".

25.      Cu privire la crearea grupului de lucru pentru eficientizarea managementului financiar.

26.      Cu privire la constituirea Comisiei pentru efectuarea controlului în cadrul Întreprinderii Municipale „Piața Centrală" referitor la prestarea serviciilor de

alimentație publică a copiilor din instituțiile publice de învățământ școlar și preșcolar din mun. Chișinău.

27.  Despre abrogarea deciziei Consiliului municipal Chișinău nr. 4/1 din 05.03.2020.

28.  Cu privire la distribuirea resurselor financiare pentru susținerea persoanelor ce dețin patentă de întreprinzător.