Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Proiecte de decizie pentru ședința CMC din 10.03.2020

   2596

1.     Cu privire la crearea grupului de lucru pentru identificarea soluției tehnice și opțiuni financiare optime în vederea renovării parcului rulant al sistemului de transport public din municipiul Chișinău.

2.     Cu privire la asamblarea autobuzelor în municipiul Chișinău.   

3.     Cu privire la continuarea asamblării  troleibuzelor în municipiul Chișinău 

4.     Informație cu privire la situația în municipiul Chișinău referitoare la controlul răspândirii Coronavirusului de tip nou.

5.     Despre abrogarea deciziei Consiliului municipal Chișinău nr. 4/1 din 05.03.2020 „Cu privire la acceptarea ofertei de sponsorizare din partea Asociației „Centrul de Cercetare pentru Dezvoltare din România".

6.     Audierea dlui Eugeniu Axentiev, șef al Î.M. Regia „Autosalubritate" privind problema animalelor de companie și fără stăpân din municipiul Chișinău.

7.     Cu privire la  încorporarea recruților din municipiul Chișinău în serviciul militar în termen, serviciul militar cu termen redus sau serviciul civil (de alternativă) pentru perioada aprilie-iulie 2020.  

8.     Cu privire la abrogarea deciziilor Consiliului municipal Chișinău nr.12/4 din 03.11.2017 și nr.15/4 din 22.12.2017

9.     Cu privire la recepționarea și transmiterea obiectivului „Reconstruirea holului clădirii Primăriei municipiului Chișinău în vederea amplasării unui ascensor pentru persoanele cu mobilitate redusă". 

10.   Cu privire la aprobarea Acordului de colaborare între Primăria municipiului Chișinău și Clubul Sportiv pentru Copii și Tineret „Buiucani" 

11.   Informație privind  taxele de călătorie in transportul public pentru localitățile Băcioi și Bubuieci

12.    Informație privind starea drumurilor și trotuarelor în municipiul Chișinău.