Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Proiecte de decizii pentru ședința CMC din 27 noiembrie 2019

   3049

2.     Cu privire la acceptarea implementării proiectului ,,Reparația capitală (restaurare) a blocului vechi (bloc A) al I.P.L.T. ,,Gheorghe Asachi" (str. București, 64).

3.     Cu privire la redeschiderea fostei Grădiniţe de copii nr. 198 din str. Igor Vieru, 5/2.

4.     Cu privire la corelarea bugetului municipal Chișinău pe anul 2019.

5.     Cu privire la modificarea bugetului municipal Chișinău pe anul 2019.

6.     Cu privire la stabilirea de indemnizaţii pentru conducătorii instituţiilor de învăţământ general din municipiul Chișinău.

7.     Cu privire la transmiterea bunurilor materiale din proprietatea publică a statului, administrarea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, în proprietatea Consiliului municipal Chișinău, administrarea Direcției generale educație, tineret și sport.

8.  Despre  operarea   unor   modificări  la   decizia  Consiliului   municipal   Chișinău   nr. 6/30-10 din 02.10.2014 și instituirea Comisiei de transmitere-primire a apartamentelor.

9.   Cu privire la aprobarea Comisiei consultative pentru domeniul locuințelor a Consiliului municipal Chișinău.

10.  Cu privire la aprobarea Regulamentului de activitate şi a componenţei nominale a Consiliului Consultativ al Direcției generale educație tineret și sport

11.    Despre aprobarea Regulamentului privind modul de formare și utilizare a veniturilor colectate în instituțiile de învățământ finanțate din bugetul municipal Chișinău.

12.     Cu privire la transmiterea la balanța Direcției generale educație, tineret și sport a bunurilor materiale de la balanța Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, pentru repartizare în Centrele de resurse pentru educație incluzivă.

13.      Despre operarea unor modificări în decizia Primăriei municipiului Chișinău nr.14/4-17 din 03.04.2003 „Cu privire la darea în arendă a unor încăperi din bd. Dacia, 37/1 lit. A (subsol, parter, etaj tehnic) Societății invalizilor din municipiul Chișinău".

14.     Cu privire la prelungirea relațiilor contractuale de locațiune cu reamplasarea din încăperile situate pe str. Trandafirilor, 13/3 lit. A (demisol) în încăperile din bd. Traian, 23/1 lit. A secția 6 nivelul 1P și în încăperile din str. Kiev, 2 lit. A (demisol, etajul 1) Asociației Obștești „Liga Veteranilor Războiului din Afganistan".

15.    Cu privire la demolarea construcției auxiliare, blocului sportiv din curtea I.P.L.T. „Alexandru Ioan Cuza" din str. Poștei, 44.