• vezi mai mult
  Lista beneficiarilor Programului PRIMA CASĂ, etapa III Descarcă : româna     
  Lista beneficiarilor Programului PRIMA CASĂ, etapa II Descarcă : româna     
  Desfăşurarea Programului „Prima Casă”   
 • Prima   /  Prima Casă  /  Evoluţia lucrărilor de construcţie asupra blocurilor locative incluse în programul municipal ipotecar "Prima Casă"

  Evoluţia lucrărilor de construcţie asupra blocurilor locative incluse în programul municipal ipotecar "Prima Casă"

   04.11.2013    4156 Accesări     12  

  Î.M. „Direcţia Construcţii Capitale" a Primăriei municipiului Chişinău informează Beneficiarii programului municipal ipotecar „Prima Casă" care au semnat contractele de investiţie pentru un apartament achiziţionat din blocul locativ în construcţie din str. Ghioceilor, 2, că lucrările pe şantier decurg satisfăcător conform normelor tehnice.

  În perioada curentă blocurile 1, 1a şi 3 sunt înălţate până la nivelul 6, este executată zidăria şi sunt construiţi pereţii interiori.

  Specificăm, că darea în exploatare a blocurilor de locuinţe incluse în program şi aflate în construcţie va fi efectuată pe parcursul anului 2014.

  Garajele care se află în nemijlocita vecinătate a şantierului vor fi strămutate pe partea opusă construcţiei, iar ulterior proprietarilor li se vor repartiza locuri de garaj din cadrul blocului construit.

  Lucrările realizate la blocurile locative „Academia" din stradela Studenţilor, 17 includ: ridicarea coloanelor pentru nivelul 4 şi zidăria exterioară (blocul 1B).

  Totodată, administraţia publică locală înştiinţează despre participarea programului municipal ipotecar „Prima Casă" la expoziţia specializată de bunuri imobiliare "Imobil Moldova", care a avut loc în perioada 10 - 13 octombrie 2013 la CIE „Moldexpo".

  În cadrul expoziţiei au fost prezentate ofertele programului de către fiecare companie de construcţii, astfel vizitatorii s-au informat despre condiţiile de participare şi locuinţele disponibile.

  Anexe: