Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primăria Chişinău va găzdui Conferinţa Internaţională „Good Governance”

   3968

Primăria municipiului Chișinău va găzdui pe 23 mai 2014, ora 9.00, Conferința Internațională "Good Governance", cu accent pe regiunea Mării Negre.

Tematica conferinței se va axa pe rolul bunei guvernări în consolidarea reformelor şi edificarea unei democraţii durabile în regiunea extinsă a Mării Negre, inclusiv în Armenia, Azerbaidjan și Republica Moldova. Forul va reuni experți, academicieni, funcționari publici, jurnaliști, reprezentanţi ai societăţii civile și studenți interesați.

Experți din statele riverane Mării Negre: Ucraina, Rusia, Georgia, Turcia, Bulgaria și România, precum și din Armenia, Azerbaidjan și Republica Moldova își vor prezenta lucrările în cadrul conferinței, inclusiv cea mai recentă lucrare intitulată "Guvernare și durabilitate", autor Dr. Melanie Sully, director executiv al Institutului Go-Governance din Viena, care va fi prezentată la conferința de presă programată în cursul evenimentului.

Conferinţa se va desfășura la inițiativa Ministerului Federal pentru Europa, Integrare și Afaceri Externe al Austriei, susținută de către Primăria din Viena, Institutul Go-Governance din Viena, Primăria municipiului Chișinău și Adunarea Regiunilor Europei, precum și alți parteneri locali și internaționali.

Informații suplimentare sunt disponibile la următoarea adresă:

http://www.go-governance.com/conferences/conferences-2014.html .

Vă puteți înregistra aici: office@go-governance.com.

Vă așteptăm!

Programul conferinţei

Guvernare şi durabilitate de Melanie SULLY, Director executiv, Institutul "Go-Governance", Profesor anterior în Știinţe Politice, Academia Dimplomatică, Viena