Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Organizarea târgurilor cu produse autohtone în sectoarele capitalei, în weekend-ul: 10-11 decembrie 2022

   695

Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 10-11 decembrie 2022, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole locale.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 10 decembrie 2022, va avea loc târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone ecologice, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

De asemenea, în perioada 10-12 decembrie 2022, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni ”Cămara Fest”, în colaborare cu pretura de sector, Parcul ”Alunelul”, Calea Ieșilor, 11/4.

În aceeași perioadă, în preajma cinematografului „Patria” din centrul capitalei, va fi organizat Târgul hand-made, meșteri populari.

În sectorul Centru, pe adresele: str. N. Testemițanu, 13 și str. N. Testemițanu, 30, vor avea loc iarmaroace cu fructe și legume cultivate de producătorii autohtoni.

În sectorul Râșcani, pe adresele: bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6, va avea loc Târgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole autohtone.

În același sector, pe str. Miron Costin, 13/1 (lângă scuar), va avea loc Târgul de weekend a producătorilor autohtoni, organizator AO „Perspectiva”, în colaborare cu Pretura de sector.