• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Organizarea târgurilor cu produse autohtone în sectoarele capitalei, în weekend-ul: 17-18 septembrie 2022

  Organizarea târgurilor cu produse autohtone în sectoarele capitalei, în weekend-ul: 17-18 septembrie 2022

   16.09.2022 15:37    203 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 17-18 septembrie 2022, în sectoarele capitalei se vor desfășura diverse iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone.

  În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford", bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 17 septembrie 2022, va avea loc târgul „EcoLocal", cu produse alimentare și nealimentare autohtone ecologice, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

  Pe bd. Ștefan cal Mare și Sfânt, 103 (Patria), va avea loc Iarmarocul de weekend a meșterilor populari și producătorilor autohtoni organizat de SRL „Boldescu & Co".

  În sectorul Botanica, pe adresele:  bd. Traian, 22, str. Butucului, șos. Muncești, 170 și șos. Muncești, 600, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

  De asemenea, în Scuarul Sarmizegetusa, se va desfășura Târgul Micilor Antreprenori, desfășurat în colaborare cu A.O. „Perspectiva.

  În Parcul „Valea Trandafirilor" va avea loc Expoziția cu vânzare a lucrărilor meșterilor populari și artiștilor plastici (până pe 25 septembrie, a. c.).

  În sectorul Centru, pe str. Tiraspol, 5-9 (în preajma Gării), va avea loc Târgul de vechituri.

  În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân (alee), va avea loc Târgul Producătorilor Locali organizat de Cămara Moldovei-Chișinău în colaborare cu Pretura sectorului Ciocana.

  În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, nr. 6, va avea loc Târgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole autohtone (până pe 7 octombrie, a. c.).

  În același sector, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume, pe adresele: Calea Orheiului, 109/2, str. A. Doga, 35, str. Ceucari, 8.

  De asemenea, pe str. Andrei Doga, 43/3, str. B. Voievod, 6/2 și str. A. Russo, 7/2 va avea loc Târgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole autohtone (până pe 2 octombrie, a. c.).

  Acțiunile au drept scop aprovizionarea locuitorilor și oaspeților capitalei cu mărfuri și produse de calitate, dar și susținerea producătorilor autohtoni.