Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Excursii gratuite cu troleibuzul turistic, în contextul Festivalului „Te salut, Chișinău!”

   1491

Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada: 14-17 iulie 2022, în contextul Festivalului „Te salut, Chișinău!", desfășurat cu prilejul celei de-a 586-a aniversări de la prima atestare documentară a orașului, vor fi organizate excursii gratuite cu troleibuzul turistic, în limbile: română, rusă și engleză, pentru cetățenii și oaspeții capitalei.

Programul desfășurării excursiilor cu troleibuzul turistic, 14 iunie -17 iulie 2022:

I rută: ora 12:00 - excursie în limba rusă;

II rută: ora 14:00 - excursie în limba engleză;

III rută: ora 16:00 - excursie în limba română.

Punctul de pornire al excursiilor este bd. Ștefan cel Mare și Sfânt - Porțile Sfinte (Arcul de Triumf), iar îmbarcarea în Troleibuzul Turistic va avea loc după principiul „primul venit - primul servit". Numărul de locuri disponibile - pentru 22 persoane.

Excursiile organizate de Primărie au drept scop promovarea obiectivelor turistice din orașul Chișinău, atragerea atenției publicului larg asupra oportunităților de dezvoltare a culturii și turismului, stârnirea curiozității adulților și tinerilor asupra potențialului enorm și divers al orașului turistic european.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Chișinău, în comun cu Direcția Generală Economie, Comerț și Turism și Î.M. „Regia Transport Electric Chișinău".