• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Desfășurarea licitațiilor nr. 10, nr. 11 și nr. 12, pentru obținerea dreptului de amplasare a unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău

  Desfășurarea licitațiilor nr. 10, nr. 11 și nr. 12, pentru obținerea dreptului de amplasare a unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău

   25.05.2022 10:47    385 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău anunță că vineri, 27 mai 2022, între orele 10:00 - 12:00, în sala de ședințe a Preturii sectorului Centru, str. Bulgară, 43, se vor desfășura trei licitații deschise: nr.10, nr. 11 și nr.12, pentru obținerea dreptului de încheiere a Contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău.

  La concursuri sunt expuse câte 20 de loturi, pentru profilurile: presă periodică, terasă de alimentație publică, flori și aranjamente florale, băuturi răcoritoare și fierbinți.

  Termenul contractului pentru dreptul de comercializare este de 5 ani.

  Organizatorul licitației este Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

  Informația desfășurată privind licitațiile anunțate este publicată pe pagina web oficială a municipalității, chisinau.md, la modulul: Informații / Comerț ambulant stradal pe teritoriul municipiului Chișinău.