Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Organizarea circulaţiei transportului public pe data de 31 decembrie 2011

   3162

Primăria Municipiului Chişinău informează că pe data de 31 decembrie, în noaptea dintre ani, transportul public din capitală va circula conform unui program special.

Astfel, troleibuzele şi autobuzele vor avea program prelungit, până la ora 24.00, iar microbuzele vor circula şi după miezul nopţii (ora 1.00 - 2.00) - în dependenţă de fluxul de călători.

Totodată, e de menţionat că între orele: 19.00 - 03.00, după necesitate, va fi sistată circulaţia transportului pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul străzilor A. Puşkin şi G. Bănulescu-Bodoni, iar transportul public care traversează bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt (PMAN) va fi redirecţionat pe str. Bucureşti.

Chişinăuienii şi oaspeţii capitalei care vor participa la Concertul de Revelion din PMAN, vor fi verificaţi cu detectoarele de metale, prin cele 10 puncte de trecere a perimetrului Pieţei, care va fi îngrădit, din motive de securitate.

Amintim că la Spectacolul de Revelion din PMAN va fi interzis accesul cu băuturi spirtoase, inclusiv în recipiente de sticlă.

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău