Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Copii din suburbii continuă vizitele la Primăria Chişinău

   3579

Primăria Chişinău a fost şi astăzi gazda grupurilor de copii din suburbiile municipiului. Astfel, peste 300 de elevi din oraşul Vadul lui Vodă şi comuna Băcioi au vizitat instituţia şi s-au întâlnit cu primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Copiii au susţinut câte un mic spectacol de colinde şi cântece de iarnă, în sala de şedinţe a Primăriei, după care, toţi au avut parte de un moment artistic, prezentat de Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal, care au venit cu un program de colinde şi de urături tradiţionale.

În context, Dorin Chirtoacă le-a mulţumit tuturor pentru prezenţa la Primăria municipiului Chişinău şi le-a urat un sincer „La mulţi ani!". De asemenea, edilul capitalei a împărţit cadouri colindătorilor şi elevilor din suburbii, cu prilejul sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou.

În finalul vizitei, copiii au vizitat biroul primarului de Chişinău, ca mai apoi să meargă la Pomul de Crăciun din Piaţa Marii Adunări Naţionale.

 

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău