Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Discuții publice asupra proiectului Studiului de oportunitate privind implementarea Sistemului de management al parcărilor auto din municipiul Chișinău

   941

Primăria municipiului Chișinău informează că marți, 18 ianuarie 2022, ora 10:00, în incinta Preturii sectorului Centru (str. Bulgară, 43), va avea loc o discuție publică, organizată de Direcția generală transport public și căi de comunicație, pe subiectul „Studiul de oportunitate privind implementarea sistemului de management al parcărilor auto din municipiul Chișinău".

La eveniment sunt invitați să participe reprezentanții societății civile și ai mediului academic, experți și alte persoane interesate de subiectul managementului parcărilor auto în municipiul Chișinău.

Studiul de oportunitate a fost elaborat de către compania de consultanță MTD SRL, la comanda DGTPCC și conține o serie de recomandări de organizare a parcărilor publice municipale, bazându-se pe experiența internațională în domeniu. Studiul urmează a fi consultat și îmbunătățit, pentru ca ulterior să fie prezent spre examinare și aprobare Consiliului Municipal Chișinău.

Materialele pot fi consultate aici: dropmefiles.com/5p5FO