• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Desfășurarea unei noi licitații pentru obținerea dreptului de locațiune a încăperilor cu altă destinație decât cea locativă, proprietate municipală

  Desfășurarea unei noi licitații pentru obținerea dreptului de locațiune a încăperilor cu altă destinație decât cea locativă, proprietate municipală

   01.12.2021 14:16    557 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că miercuri s-a desfășurat o nouă licitație pentru obținerea dreptului de locațiune a încăperilor cu altă destinație decât cea locativă, proprietatea municipiului Chișinău.

  În cadrul concursului au fost adjudecate 3 loturi din cele 18 expuse. Astfel, anual, în bugetul municipal vor ajunge următoarele sume:

  - 400 000 lei - pentru încăperile oferite în locațiune cu scop comercial;

  - 14 000 lei - pentru 2 spații în instituțiile de învățământ destinate instruirii dans/sport. În acest caz, suma totală a contractului va fi stabilită în funcție de orarul de activitate agreat cu administrația unităților școlare.

  Următoarea licitație cu strigare pentru obținerea dreptului de locațiune a încăperilor cu altă destinație decât cea locativă va avea loc în data de 8 decembrie 2021, in Sala de ședințe a Preturii sectorului Centru (str. Bulgară, 43).

  La concurs sunt expuse 20 de spații: încăperi izolate și clădiri separate, cu suprafețe ce variază de la 5 m² până la 144 m².

  Doritorii de a participa la concurs, urmează să prezinte, nu mai târziu de 24 ore până la evenimentul anunțat, pe numele Comisiei de licitație, pe adresa: mun. Chișinău, str. Armenească 43, Agenția din Chișinău „Capitalimobil" SRL, setul de acte indicat in comunicatul informativ.