Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Desfășurarea unei noi licitații pentru obținerea dreptului de locațiune a încăperilor cu altă destinație decât cea locativă, proprietate municipală

   1670

Primăria municipiului Chișinău informează că miercuri s-a desfășurat o nouă licitație pentru obținerea dreptului de locațiune a încăperilor cu altă destinație decât cea locativă, proprietatea municipiului Chișinău.

În cadrul concursului au fost adjudecate 3 loturi din cele 18 expuse. Astfel, anual, în bugetul municipal vor ajunge următoarele sume:

- 400 000 lei - pentru încăperile oferite în locațiune cu scop comercial;

- 14 000 lei - pentru 2 spații în instituțiile de învățământ destinate instruirii dans/sport. În acest caz, suma totală a contractului va fi stabilită în funcție de orarul de activitate agreat cu administrația unităților școlare.

Următoarea licitație cu strigare pentru obținerea dreptului de locațiune a încăperilor cu altă destinație decât cea locativă va avea loc în data de 8 decembrie 2021, in Sala de ședințe a Preturii sectorului Centru (str. Bulgară, 43).

La concurs sunt expuse 20 de spații: încăperi izolate și clădiri separate, cu suprafețe ce variază de la 5 m² până la 144 m².

Doritorii de a participa la concurs, urmează să prezinte, nu mai târziu de 24 ore până la evenimentul anunțat, pe numele Comisiei de licitație, pe adresa: mun. Chișinău, str. Armenească 43, Agenția din Chișinău „Capitalimobil" SRL, setul de acte indicat in comunicatul informativ.