Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Acțiuni de imunizare antiCOVID-19 în sectoarele capitalei

   1819

Primăria municipiului Chișinău informează că va continua organizarea maratoanelor de vaccinare antiCOVID-19. Acțiuni de imunizare vor avea loc în fiecare weekend, pe parcursul lunii decembrie, în sectoarele capitalei, cu sprijinul Asociației MĂR și a agenților economici din domeniu HoReCa.

Astfel, în zilele de sâmbătă și duminică, autobuzul de vaccinare va staționa în diferite sectoare, la anumite rețele de alimentare publică, iar agenții economici vor oferi vouchere de consum și alte beneficii pentru a fi utilizate în anumite localuri ale capitalei, după modelul maratonului organizat în luna noiembrie în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu".

Programul activității autobuzului este publicat pe site-ul Primăriei.

În context, Primarul General, Ion Ceban a îndemnat locuitorii capitalei să se imunizeze cu doza 1, doza 2, iar de astăzi și cu doza 3. Vaccinarea este posibilă în continuare în orice centru de vaccinare din capitală.

Totodată, în municipiul Chișinău, doza 3 de imunizare poate fi administrată tuturor persoanelor doritoare, care au fost vaccinate cu doza 2, cel puțin 6 luni în urmă, la toate punctele de vaccinare din capitală.

Edilul a menționat că in capitală sunt amplasate 70 de puncte de vaccinare active, Centrul municipal de vaccinare, precum și punctele mobile care își desfășoară activitatea în sectoare.