Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Operatorul municipal de salubrizare va aplica scutiri de penalități beneficiarilor care-și vor onora obligațiunile

   1697

Primăria municipiului Chișinău informează că Î.M. Regia „Autosalubritate" a dat start unei campanii de stimulare a beneficiarilor pentru a-și onora obligațiile față de serviciul prestat. Operatorul municipal de evacuare a deșeurilor va desfășura, până la finele anului curent, acțiunea cu genericul: „Sărbători de iarnă fără datorii".

Astfel, toți beneficiarii care își vor onora obligațiile și vor reuși să achite datoriile față de prestator, până la data de 31 decembrie 2021, vor primi drept recompensă scutirea de penalități, în sumă de până la 50 mii lei.

Pentru a beneficia de aceste scutiri este necesar ca beneficiarii să achite integral datoria și să depună o cerere de anulare a penalității pe adresa de e-mail: inforegiaauto@gmail.com (conform modelului anexat) sau la cancelaria întreprinderii din str. 27 Martie 1918, 14.

Modalități de plată pentru beneficiari, pe categorii:

  • persoane fizice (case individuale) utilizând contul personal din oricare aviz de plată a serviciilor de evacuare a deșeurilor, prin ghișeele bancare/poștale/terminale de plată sau la casieria întreprinderii de la adresa juridică;
  • persoane fizice deservite prin gestionarii fondului locativ (ACC, APLP, ÎMGFL, CCL etc.) efectuează plățile prin metodele puse la dispoziție de aceștia (direct; Infocom; InfoSapr; InfoBon etc.);
  • persoane juridice și/sau fizice (în scop comercial/patentă) să efectueze plățile prin transfer bancar sau direct la casieria întreprinderii.

Scopul campaniei inițiate de către Î.M. Regia „Autosalubritate" este de a asigura confortul cetățenilor prin prestarea calitativă a serviciilor de salubrizare în municipiului Chișinău, precum și să contribuie la eforturile comunității de protejare a mediului.