Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Program de ecologizare a întreprinderilor mici și mijlocii

   1610

Primăria municipiului Chișinău informează agenții economici că Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), a implementat „Programul de ecologizare a întreprinderilor mici și mijlocii", aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 592/2019.

Scopul Programului este promovarea, susținerea și dezvoltarea capacităților întreprinderile mici și mijlocii (ÎMM) pentru a adopta practici de ecologizare a proceselor de producere și prestare a serviciilor, care ar reduce impactul activității economice mediului ambiant.

Pentru a beneficia de suportul financiar de valoare mică de până la 200 000 lei din cadrul Programului menționat, ÎMM urmează să se înregistreze până la data de 8 noiembrie 2021 pe link-ul: https://survey.odimm.md/eco/?surveyId=144

în cadrul finanțării acțiunilor de ecologizare a ÎMM-urilor de valoare mică, vor fi oferite granturi pentru implementarea planurilor de acțiuni de ecologizare privind utilizarea eficientă a resurselor; aplicarea modelelor de producție și consum durabile; introducerea eco-inovațiilor în procesele tehnologice; prevenirea poluării, reducerea și gestionarea deșeurilor și resurselor de apă etc.

Informații suplimentare sunt oferite pe site-ul https://odimm.md, Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), adresa: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 134, etajul 3, telefon de contact: 060475456.