• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Transmiterea drepturilor de autor asupra imnului orașului Chișinău către Primăria municipiului Chișinău (VIDEO)

  Transmiterea drepturilor de autor asupra imnului orașului Chișinău către Primăria municipiului Chișinău (VIDEO)

   14.10.2021 14:05    483 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că maestrul Eugen Doga, autorul muzicii imnului orașului Chișinău a predat astăzi municipalității drepturile de autor asupra operei muzical-poetice „Orașul Meu”.

  Contractul de cesiune asupra drepturilor de autor au fost semnate astăzi de Primarul General, Ion Ceban și de compozitorul Eugen Doga, în cadrul unui eveniment cultural-artistic, desfășurat la Teatrul Național „Mihai Eminescu”, dedicat Hramului orașului Chișinău cu genericul „Regal muzical”. Dedicație Chișinăului.

  Pe scenă a răsunat muzica maestrului Doga, în interpretarea artiștilor consacrați, dar și a elevilor de la școlile de muzică din capitală.

  În calitate de spectatori ai evenimentului au fost angajații municipalității, cetățenii de onoare ai orașului Chișinău, precum delegații oficiale din județul Buzău și din comuna Măgurele, județul Ilfov, România, cu care sectoarele Chișinăului au semnate contracte de colaborare