Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Suspendarea traficului rutier pe strada N. Testemițanu, tronsonul cuprins între străzile C. Vârnav și Gh. Cașu

   1792

Primăria municipiului Chișinău informează că pe data de 11 septembrie, a.c., va fi suspendat traficul rutier pe strada N. Testemițanu, tronsonul cuprins între străzile C. Vârnav și Gh. Cașu, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de asfaltare a carosabilului.

Pe perioada efectuării lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

AUTOBUZE:

Traseul rutei nr. 9 se modifică după cum urmează: tur: din str. A. Mateevici pe str. Pan Halippa, șos. Hâncești, str. Miorița, str. Grenoble și în continuare pe traseul stabilit;  retur: de pe str. Grenoble pe str. N. Testemițanu, str. V. Korolenko, str.  Gh. Asachi, str. Pan Halippa și în continuare pe traseul stabilit.

MICROBUZE:

Traseul rutei nr. 112 se modifică după cum urmează: tur/retur: din str. Arheolog Ion Casian Suruceanu pe str. Grenoble și în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutelor nr. 125 și 190 se modifică după cum urmează: tur: din str. A. Mateevici pe str. Pan Halippa, șos. Hâncești și în continuare pe traseul stabilit; retur: de pe str. Grenoble pe str. N. Testimițanu, str. V. Korolenko, str. Gh. Asachi, str. Pan Halippa, str. Ismail, și în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutei nr. 191 se modifică după cum urmează: tur/retur: din str. N. Testimițanu pe str. Gh. Cașu și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.