Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Salonul artelor cu genericul „30 de ani de la proclamarea independenței", la Muzeul orașului Chișinău, în format online

   1458

Primăria municipiului Chișinău informează că Muzeul de Istorie a Orașului Chișinău, în parteneriat cu Secția Științe Sociale, Economice, Umaniste și Arte a Academiei de Științe a Moldovei, Centrul de Cercetări Umaniste al Universității de Stat din Moldova, sub egida Direcției Cultură, organizează astăzi, la ora 14:00, Salonul artelor cu genericul „30 de ani de la proclamarea independenței"- întâlnire la înălțime cu personalități din domeniul culturii și științei.

În cadrul actualei ediții a „Salonului artelor" vor fi discutate subiecte curente Sărbătorii naționale - Ziua Independenței, în scopul consemnării valorilor naționale și a momentelor istorice marcante.

Moderator al evenimentului este Aurelian DĂNILĂ, doctor habilitat în studiul artelor, iar în calitate de invitați speciali vor participa: Ion Hadârcă, scriitor, membru corespondent al AȘM și Tudor UNGUREANU, muzician.

Activitatea este organizată în format online și va putea fi urmărită prin accesarea următorului link: https://youtu.be/UQxSiy4-iOA.