Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Program zilnic privind lucrările de întreținere a infrastructurii rutiere din capitală

   1314

Primăria municipiului Chișinău informează că serviciile municipale de profil continuă lucrările de plombare și marcaj rutier pe străzile capitalei.

Astfel, joi, 24 iunie, a.c., muncitorii Î.M. Regia „EXDRUPO" vor executa lucrări de plombare a porțiunilor degradate de carosabil de pe arterele de circulație: Bd. Decebal, Bd. Gr. Vieru, Str. M. Sadoveanu, iar pe Str. A. Donici și Str. Zamolxe se va așterne stratul asfaltic de bază. Pe Str. Vissarion Belinski continuă lucrările de montare a bordurilor.

De asemenea, pe parcursul nopții drumarii au executat lucrări de frezare a asfaltului pe Bd. Gr. Vieru, Str. I. Inculeț. În paralel sunt desfășurate și lucrări de lichidare a situațiilor de avariere de pe carosabil prin metoda de injectare a betonului asfaltic pe străzile Mit. Varlaam, Str. Mesager și Bd. Dacia. 

Totodată, au continuat lucrările de aplicare a marcajului rutier pe Șos. Hâncești și Str. Petricani. Până în prezent au fost marcate străzile: Bd. Negruzzi, Bd. Ștefan cel Mare, Bd. Traian, Str. C. Stere, Str. V. Lupu, Str. T. Vladimirescu (acces comuna Durlești), Str. N. Costin. Volumul total al lucrărilor executate constituie cca 5000 m².

În context, serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată intervenția drumarilor sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.