Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Program zilnic privind lucrările de plombare a străzilor din capitală

   1484

Primăria municipiului Chișinău informează că serviciile municipale de profil continuă lucrările de asfaltare pe străzile din capitală. Astfel, miercuri, 23 iunie, a.c., muncitorii Î.M. Regia „EXDRUPO" vor desfășura lucrări de plombare a porțiunilor degradate a carosabilului de pe străzile: Calea Orheiului, Str. Vadul lui și Bd. Gr. Vieru, precum și montarea bordurilor pe Str. Vissarion Belinski și amenajarea trotuarelor pe Str. Ion Inculeț.

De asemenea, parcursul nopții drumarii au executat lucrări de frezare a asfaltului pe Bd. Gr. Vieru, Str. M. Sadoveanu, Str. I. Inculeț și aplicarea marcajului rutier pe Șos. Hâncești. În paralel sunt desfășurate și lucrări de lichidare a situațiilor de avariere de pe carosabil prin metoda de injectare a betonului asfaltic pe străzile: Mit. Varlaam, Str. P. Zadnipru și Bd. Gr. Vieru. 

În context, serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată intervenția drumarilor sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.