Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Program zilnic privind lucrările de plombare a străzilor din capitală

   1748

Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul ultimei săptămâni serviciile municipale de profil au reabilitat circa 7 mii m ² de carosabil degradat de pe străzile centrale ale capitalei.

Lucrările de remediere a situațiilor de avariere vor continua vineri, 11 iunie, a.c., pe străzile: Calea Orheiului, bd. Dacia, str. Pietrăriei și bd. Mircea cel Bătrân. Iar pe parcursul nopții, muncitorii Î.M. Regia „Exdrupo" vor interveni prin injectare în segmentele degradate de carosabil pe str. Cuza Vodă și pe carosabilul în zona de acces spre comuna Trușeni.

De asemenea, în Programului municipal de reabilitare a infrastructurii rutiere, drumarii desfășoară lucrări de montare a bordurilor și amenajare a trotuarelor pe str. Teilor, str. Vissarion Belinski și str. Ion Inculeț. Totodată muncitorii vor interveni prin injectarea carosabilului în zona de acces spre comuna Trușeni.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată intervenția drumarilor sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.