• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Cele două puncte mobile: un troleibuz și un autobuz, pentru vaccinarea antiCOVID-19 a populației municipiului Chișinău, vor staționa joi la Buiucani și în comuna Budești

  Cele două puncte mobile: un troleibuz și un autobuz, pentru vaccinarea antiCOVID-19 a populației municipiului Chișinău, vor staționa joi la Buiucani și în comuna Budești

   27.05.2021 10:12    1939 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că joi, 27 mai, a. c., cele 2 puncte de vaccinare mobile: un troleibuz și un autobuz, se vor afla în intervalul orelor 10:00-18:00, în următoarele locații: str. Alba Iulia, în preajma pieței „Delfin", iar autobuzul va fi în comuna Budești, str. Chișinău, 131, în adiacentul sediului Primăriei locale.

  Amintim că troleibuzul amenajat cu punct de vaccinare antiCOVID-19 circulă conform unui grafic prestabilit, în toate sectoarele capitalei, iar autobuzul este destinat suburbiilor.

  În scopul facilitării identificării de către cetățeni a unităților, pe partea exterioară a acestora au fost lipite autocolante cu mesaje în susţinerea Campaniei de vaccinare anti COVID-19.

  Pe parcursul zilei de miercuri, 26 mai, a. c., în punctele menționate au fost vaccinate cca 160 persoane.

  Programul Centrelor Mobile ... by Primăria Chișinău