Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Angajarea a două unități de personal în cadrul Proiectului „MOVE IT like Lublin - a Chisinau public transport sustainable development initiative"

   2096

Primăria municipiului Chișinău angajează două unități de personal în cadrul Proiectului „MOVE IT like Lublin - a Chisinau public transport sustainable development initiative": asistent de proiect și ofițer logistică.

Anunțul în acest sens a fost publicat pe portalurile „achizitii.md" și pe „civic.md".

Tipul procedurii de achiziție este Cererea Ofertelor de Preț, iar criteriul de evaluare: cel mai bun raport preț-calitate.  

Asistentul de proiect are drept obiectiv general asigurarea realizării Proiectului, în conformitate cu scopul și sarcinile stabilite de finanțator și beneficiar.

Ofițerul de logistică este responsabil de furnizarea de sprijin logistic și supravegherea proceselor logistice generale, pentru realizarea obiectivelor Proiectului.

Primarul General, Ion Ceban, a menționat că municipalitatea este interesată de a angaja specialiști competenți, pentru a asigura realizarea cu succes a Proiectului,  „MOVE IT like Lublin - a Chisinau public transport sustainable development initiative", care are drept scop modernizarea sistemului de transport public din Chișinău prin asigurarea unui dialog politic funcțional între toate părțile interesate, relevante din administrația publică locală și centrală; asigurarea transferului de cunoștințe și a expertizei de la Lublin și alte orașe europene către Chișinău; consolidarea capacităților la nivel local și al capacităților de management al traficului din instituțiile locale; asigurarea utilizării noilor tehnologii și inovații în gestionarea traficului și a transportului public din Chișinău.

Perioada de depunere a ofertelor pentru asistent de proiect este: 11-15 aprilie 2021, iar pentru ofițer de logistică: 13 -18 aprilie 2021.

Amintim că durata proiectului este de 48 luni, începând cu februarie 2021. Asistentul de proiect și ofițerul de logistică vor fi contractați pentru o perioadă inițială de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii contractului.

Link-uri anunțuri:

https://achizitii.md/ro/public/tender/21038195/

https://achizitii.md/ro/public/tender/21038304/

https://civic.md/anunturi/angajare/56121-project-assistant-for-move-it-like-lublin-a-chisinau-public-transport-sustainable-development-initiative-project.html

https://civic.md/anunturi/angajare/56150-logistics-officer-for-move-it-like-lublin-a-chisinau-public-transport-sustainable-development-initiative-project.html