Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Restricționarea accesului vizitatorilor în incinta Primăriei Chișinău

   2353

Primăria municipiului Chișinău informează că de luni, 15 martie, a.c., este restricționat accesul tuturor persoanelor în incinta Primăriei municipiului Chișinău, în legătură cu multiplele cazuri de infectare înregistrate în rândul angajaților instituției. Anunțul dat a fost făcut de Primarul General, Ion Ceban, în cadrul ședinței operative săptămânale.

„Spre regret, avem direcții unde sunt bolnavi chiar și jumătate din numărul de funcționari. Deaceea accesul în clădire va fi restricționat. Rog astăzi să fie reactivată capacitatea necesară din partea poliției, astfel ca intrările să fie controlate".

Potrivit edilului, toate ședințele de la Primărie (discuții, dezbateri) vor fi trecute pe online.

Conform unei dispoziții de săptămâna trecută, municipalitatea a decis ca cea mai mare parte din angajați să lucreze de la distanță, iar prezența la birou va fi doar în cazurile de necesitate urgentă.  

Astfel, informăm că depunerea cererilor și eliberarea actelor solicitate de cetățeni se va efectua prin intermediul adresei de email: primaria@pmc.md și/sau prin adresă poștală: MD 2012, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83.