• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Licitație funciară cu strigare privind vânzarea-cumpărarea terenurilor din intravilanul municipiului Chișinău

  Licitație funciară cu strigare privind vânzarea-cumpărarea terenurilor din intravilanul municipiului Chișinău

   18.02.2021 12:29    509 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău anunță că vineri, 19 februarie 2021, ora 10:00, va avea loc prima licitație funciară cu strigare desfășurată în anul curent pentru vânzarea-cumpărarea terenurilor din intravilanul municipiului Chișinău. Concursul se va desfășura în sala de ședințe a Preturii sectorului Centru, (or. Chișinău, str. Bulgară, 43).

  La licitație sunt expuse 15 loturi de pământ cu suprafețe de la 0,01 ha până la 0,29 ha, pentru diverse destinații: construcții sau deservirea obiectivului existent (pentru deținătorii de terenuri adiacente), case de locuit individuale, bază de producere și depozitare, blocuri de locuințe etc. Prețul inițial al terenurilor variază de la 150 de mii lei, la 4 milioane de lei.

  E de menționat că pe parcursul anului 2020, municipalitatea a valorificat 15 loturi de pământ din intravilanul municipiului prin licitație funciară cu strigare, în sumă totală de 43,41 milioane lei.

  Fișiere anexate: