Programul lucrărilor de lichidare a situațiilor de avariere pe străzile din capitală

   2209

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 15 februarie - 7 martie 2021, serviciile municipale de întreținere a drumurilor vor executa lucrări de lichidare a situațiilor de avariere cu beton asfaltic rece pe străzile din capitală.

În acest sens, a fost elaborat un plan de intervenții pentru 138 de artere principale și secundare, unde circulă transport public, precum și pe căile de acces către suburbii.

Astfel, în săptămâna curentă sunt planificate lucrări de lichidare a situațiilor de avariere pe str. L. Deleanu, str. N. Costin, Calea Ieșilor, bd. Renașterii Naționale, Calea Orheiului, str. Petricani, str. Alexandru cel Bun, str. Pușkin, str. Ismail, str. A. Mateevici, bd. Decebal, bd. Dacia (benzi de încadrare - transport public), Viaduct, bd. Mircea cel Bătrân. str. P. Zadnipru, str. I. Vieru, str. N. Milescu - Spătarul etc.

Pe parcursul săptămânii trecute au fost executate lucrări pe 29 de străzi, fiind  plombate gropile pe o suprafață de cca 130 m².

E de menționat că în sezonul rece, Î.M. Regia „Exdrupo" intervine pe carosabil, prin lucrări provizorii de lichidare a situațiilor de avariere, cu asfalt rece. Lucrările de reparație cu asfalt fierbinte vor fi reluate în primăvară, când vor permite condițiile de temperaturi.