Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Instruirea angajaților Primăriei privind depunerea Declarației de avere și interese personale

   1939

Primăria Chișinău informează că angajații municipalității participă, în perioada 28-29 ianuarie, curent, la sesiuni de informare pe subiecte ce se referă la procedura de depunere și completare a declarației de avere și interese personale, organizate de experții Autorității Naționale de Integritate (ANI).   

Activitatea se desfășoară la inițiativa Primarului General, Ion Ceban, în baza acordului de colaborare încheiat între Primăria Chișinău și ANI, privind acordarea suportului necesar, în vederea implementării standartelor de integritate la nivelul entităților municipale.

Astfel, în cadrul primei sesiuni, 35 de reprezentanţi ai subdiviziunilor Primăriei, printre care și viceprimarii Ilie Ceban și Victor Chironda au fost instruiţi de către experții ANI, privind procedurile care se referă la termenul și modalitatea de depunere și completare a declarației de avere și interese personale.

De asemenea, experții ANI au pus la dispoziţia subiecților declarării materiale informative, ghiduri privind conflictele de interese, precum și alte informaţii utile din domeniu şi au venit cu îndemnul ca funcţionarii să nu ezite să utilizeze linia instituțională pentru informare: 0 22 820 620.