• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Serviciile municipale intervin la remedierea situației în legătură cu defecțiunea unei rețele de apeduct magistrale

  Serviciile municipale intervin la remedierea situației în legătură cu defecțiunea unei rețele de apeduct magistrale

   25.11.2020 12:03    441 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că în legătură cu producerea unei avarieri a rețelei de apeduct cu diametrul 600 mm, de pe trotuar, la intersecția str. Albișoara și str. Vasile Alecsandri, o parte din blocurile locative din sectorul Centru, au rămas fără apă potabilă.

  Echipele de intervenție ale S.A. „Apă - Canal Chișinău" lucrează pentru remedierea situației ca să fie reluată livrarea apei. Totodată, furnizorul de apă urmează să efectueze o inventariere a rețelei, care a fost pozată în anul 2014, pentru a identifica cauzele avarierii.

  De asemenea, în zonă a fost restricționată temporar circulația rutieră, astfel ca muncitorii Regiei „EXDRUPO" să intervină la salubrizarea carosabilului.  

  Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create. 

  Pentru mai multe detalii, cetățenii sunt îndemnați să telefoneze la numărul: (022) 22-22-67 - Dispeceratul central municipal sau la numărul: (022) 25-66-66 - Serviciul aprovizionare cu apă S.A. „Apă - Canal Chișinău”.