Suspendarea traficului rutier pe strada Nicolae Testemițanu, în perimetrul str. Ion Inculeț - str. Gheorghe Cașu

   2484

Primăria municipiului Chișinău informează că miercuri, 25 noiembrie 2020, va fi suspendat traficul rutier pe strada Nicolae Testemițanu, pe tronsonul cuprins între str. Ion Inculeț și str. Gheorghe Cașu, în legătură cu executarea lucrărilor de asfaltare a carosabilului.

În legătură cu necesitatea executării lucrărilor menționate, transportul public care traversează zona va activa cu traseu modificat, după cum urmează:

Ruta de autobuz nr. 9 tur: din str. Grenoble pe str. Gh. Cașu, str. Pan Halippa, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit; retur: din str. Al. Mateevici, pe str. Pan Halippa, Șos. Hâncești, str. Miorița, str. Grenoble și în continuare pe traseul stabilit;

Rutele de microbuz nr. 125, 190, 191 tur/retur: din str. Ismail, pe str. Pan Halippa, str. Al. Cosmescu, str. M. Lomonosov, str. I. Nistor, str. Gh. Cașu și în continuare pe traseul stabilit;

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.