• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Continuă lucrările de renovare a trotuarelor din zona centrală a capitalei

  Continuă lucrările de renovare a trotuarelor din zona centrală a capitalei

   23.11.2020 10:58    437 Accesări    

  Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul săptămânii curente sunt organizate lucrări de amenajare a trotuarului de pe str. Alexandr Pușkin, în perimetrul bd. Ștefan cel Mare și Sfânt - Mitropolit Varlam. Astfel, locuitorii capitalei sunt îndemnați să evite, în măsura posibilităților, traversarea zonei unde este decapat pavajul uzat.  

  De asemenea, în contextul desfășurării lucrărilor, stația de așteptare a transportului public, va fi temporar strămutată, în perimetrul str. Mitropolit Varlam - str. Columna.

  Intervenția pe acest tronson de stradă, este parte a proiectului de renovare a trotuarelor de pe străzile Alexandr Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni, în perimetrul str. Alexei Mateevici - str. Ierusalim.  

  Autoritățile municipale solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create. Totodată, aceștia sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea temporară sau să ocolească zonele respective.