Pagina oficială a Municipiului Chișinău

15 loturi de pământ din intravilanul municipiului Chișinău au fost solicitate pentru vânzare în cadrul licitației funciare desfășurate vineri

   2596

Primăria Chișinău informează că 15 loturi de pământ din intravilanul municipiului, din cele 19 expuse vineri la licitația cu strigare organizată de municipalitate, au fost solicitate, în vederea perfectării contractelor de vânzare-cumpărare, în sumă totală de 43,41 milioane lei.

La concurs au fost expuse terenuri cu diverse suprafețe: de la: 0,0138 ha, până la 1,16 ha, pentru diverse destinații: depozit de produse angro, stație de deservire auto, bază de producere, obiectiv comercial, casă locativă individuală, pentru deservirea obiectivului existent etc. Prețul inițial al loturilor a variat de la 150 mii lei până la 3,1 milioane lei.

Primarul general, Ion Ceban, a declarat că licitațiile pentru terenuri din Chișinău se vor desfășura în continuare în mod transparent, cu respectarea tuturor rigorilor, iar publicul va fi informat despre aceste concursuri până și după desfășurarea licitațiilor.