Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Prezentarea proiectului „Renovarea străzii 31 August 1989 și transformarea ei în „Coridor Verde"

   3511

Primăria municipiului Chișinău organizează prezentarea proiectului „Renovarea străzii 31 August 1989 și transformarea ei în „Coridor Verde", finanțat de BERD și BEI. Evenimentul se va desfășura vineri, 20 noiembrie 2020, ora 17:00, în Sala de ședințe a Preturii sectorului Centru (str. Bulgară, 43).

La eveniment sunt invitați reprezentanţii subdiviziunilor municipale de profil, membrii fracţiunilor din cadrul Consiliului municipal Chişinău, experţi în domeniu, precum și reprezentanți ai sectorului asociativ și ai mediului academic.

Autorii proiectului I.M.P „CHIŞINĂUPROIECT” şi biroul de proiectare ,,La Miez" S.R.L., vor prezenta schiţele şi conceptul de amenajare a străzii.

Participanţii la eveniment care se înscriu la luare de cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea subiectului discutat. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de 5 minute pentru fiecare participant.

În context, reamintim despre necesitatea respectării măsurilor de siguranță pe durata desfășurării evenimentului. Cei prezenți sunt îndemnați să respecte distanța socială și obligativitatea purtării măștii de protecție, precum și alte normele stabilite de autorități.